مشاوره حقوقی رایگان - چک

باسلام وخسته نباشید

ببخشیدمن این سوال یکبارپرسیدم ولی میخام دقیق تربدونم سال 94من به یکی ازدوستام یک برگ چک به صورت امانت دادم بعدتویک برگه کاغذجدانوشتیم که این برگ چک بانک انصاربه شماره امانت گرفتم ودرتاریخ چک پول میریزم حالابعداز6سال ینفرازمن شاکی شده میخاستم بدونم بعداز6سال طرف شاکی شدا حکم جلب بهش میدن باتشکر
اگر تو استان قم وکیل دارید میشه معرفی کنید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی محتمل است لیکن نیاز به اطلاع از جزییات بیشتری دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شکوائیه کیفری چک
، امکان ندارد زیرا مواعد قانونی
رعایت نشده است

و طبق ماده 318 قانون تجارت چک مشمول مرور زمان 5 ساله شده است و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی شما محکوم می شوید چون وقتی که مبلغ بدهی خود را پرداخت کردید باید اظهارنامه استرداد لاشه چک را می دادید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است چک وصف مجرمانه ندارد
دادخواست حقوقی امکان پذیر است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر مدرک دارید که چک امانت بوده است امکان دفاع هست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به اینکه از این اتفاق 6 سال گذشته است چک مشمول مرور زمان شده است و تنها وجه آن بنابر دادخواست حقوقی مناسب مانند یک سند عادی قابل وصول است و مزایای چک را دیگر ندارد ،
در قیمت سرچ سایت چک کنید وکیل قم برایتان می آورد