مشاوره حقوقی رایگان - سیلی زدن

سلام، صاحبخانه دیشب به بنده سیلی زدند شاهد هم دارم ولی اثری روی صورت من نمونده. به پلیس هم اطلاع دادم و در صحنه وقوع شدند و شکایت خود را از ایشان با حضور مامور کلانتری درج کردم. طبق قانون مجازات فرد سیلی زننده چیه؟ آیا شکایت من از ایشان به جایی میرسه؟
درضمن ایشان گفتند که میدم با گونی ببرنت و در واقع تهدید به آدم ربایی شدم. قانون در این مورد چی میگه؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
مجازات ایراد ضرب وجرح رابه دیه محکوم میکننداگر اثارش راپزشکی قانونی گواهی کند وتهدید هم جرم ومستوجب مجازات جداگانه است البته باید ادله داشته باشید مثلا شاهد معرفی کنید