مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و سیلی زدن بدون آسیب دیدگی

سلام. از بنده شکایت شده به جرم فحاشی شاکی شاهد هم دارد و تحقیقات محلی هم کرده ولی من این کار را نکردم فقط جرو بحث کردیم و اساس این درگیری فحاشی اون به من بود که برادرم به اون سیلی زد وبهش بدو بیراه گفت ولی آسیب ندیده میخواستم بدونم که چکار باید بکنیم و چه حکمی برامون صادر میشه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بار اثبات ادعای شکایت بر عهده شاکی است و شما می توانید انکار کنید

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

شاکی باید ادعای خود را اثبات کند.مجازات فحاشی و ضرب و شتم دیه و جزای نقدی است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مجازات توهین و فحاشی جزای نقدی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مجازات فحاشی و ضرب و شتم دیه و جزای نقدی است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده مسولیتی متوجه شما نیست
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام رویت پرونده کیفری گزارش 110 و مدارک دیگر نیاز است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما هم شکوائیه توهین و تهدید را مطرح نمایید تا

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مجازات فحاشی جزای نقدی است

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام در صورت اثبات، جزای نقدی حکم داده می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام

 شما می توانید جرح شهود نمایید و از این طریق احتمال اینکه بتوانی خود را تبرئه کنید زیاد است

در نهایت مستحضر باشید در جرایم کیفری جرم جنبه شخصی دارد

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام در دفاع از خود شهود یا مدارکی دارید ارائه نمایید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اولا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید. در ثانی مجازات توهین و فحاشی جریمه نقدی است

یک وکیل :

سلام باید سعی کنید رضايت ایشان را اخذ نمایید و سازش کنید در غیر اینصورت محکوم خواهید شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شما انکار کنیددر صورت اثبات جزای نقدی

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مجازات فحاشی و ضرب و شتم دیه و جزای نقدی است.

احمدرضا گل شیرازی

جناب آقای احمدرضا گل شیرازی :

سلام . مجازات جرم فحاشی و توهین به افراد مطابق ماده 608 قانون مجازات اسلامی جزای نقدی ( حداکثر 8 میلیون تومان ) می باشد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

جرم شما در صورت اثبات و ارائه دلایل شاکی ضرب و جرح فاقد آثار نام دارد

که از جرائم درجه هفت تلقی می شود و

خود دادسرا میتواند در این خصوص اظهار نظر و وارد ماهیت رسیدگی شود .

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اولا انکار کنید فحاشی باید صریح و دقیق بیان شود و عین کلمه در دادسرا عنوان شود لذا برای این مساله بهتر است شرایط دفاع را مهیا کنید اول اینکه منکر شوید و ادعا کنید نه درگیری فیزیکی داشته اید و نه لفظی و صرفا اختلاف حساب دارید اگر شهود آوردند عنوان کنید از دوستان ایشان هستند و اطلاعات آنها در چهارچوب نفع شاکی است و...