مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام من با خانومی تو تلگرام اشنا شدم با هم سکس چت انجام دادیم بعد از 1 ماه شوهر این خانم گفته من پیام هاتون رو تو تلگرام دیدم و ازتون شکایت میکنم این خانم هم اصلا به من نگفت که شوهر دارد و پیام ما فقط در تلگرام بوده و نه پیامک بوده نه زنگ و عکسی هم از چهرمون نبوده و تا حالا از نزدیک هم ندیدم ایشون رو میخوام بدونم به صرف چند عکس از بدن و وویس میتواند شکایت کند و اگر میتواند بنظر شما رای دادگاه در این مورد چیست

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به متن پیامها وچتها وعکسای رد وبدل شده وصحبتهای منافی عفت میتواند از موجبات رابطه نامشروع تلقی گردد

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

باه امکان شکایت می باشد.در صورت توانایی در اثبات عدم اطلاع از متاهل بودن خانم صرفا رابطه ی نامشروع مورد حکم قرار میگیرد در صورت دفاع ضعیف امکان صدور احکام سنگین تری وجود دارد

پرسشگر :

این اقا ادعا کردن که خانومشون چت هارو پاک کردن و رفتن پلیس فتا چت های تلگرام ما رو در اوردن همین چیزی بنظرتون امکان پذیره اصلا ؟؟
و ایا فقط با چت حکمی سنگین در انتظارم است ؟

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام.
در این مورد عقاید مختلفی در شعب دادگاهها وجود دارد و کاملا موضوعی اختلافی است.برخی از دادگاهها صرف ارسال پیامک را ، وقوع رابطه ی نامشروع تلقی نمیکنند و برخی دیگر معتقدند که چنانچه محتوای پیامها بیانگر رابطه ی خارج از عرف و غیرمعمول باشد ، از مصادیق رابطه نامشروع است . بر همین اساس ، تصمیم دادگاه قابل پیش بینی نیست . اما ، به دلیل اینکه شما _ طبق روایت خودتان _ هیچوقت همدیگر را ندیده اید و حتی به درستی همدیگر را نمی شناسید و سابقه ای هم ندارید ، راههای دفاع فراوانی دارید . به خدا توکل کنید و زین پس بکوشید در چنین روابطی وارد نشوید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با حذف تمام پیامها امکان اثبات موضوع وجود ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با حذف پیام و اکانت تلگرام موضوع را انکار کنید.
و در صورت اثبات موضوع اگر همدیگر را ندیده باشید رابطه نامشروع محسوب نمی شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
اثبات این موضوع کار بسیار دشواری است