مشاوره حقوقی رایگان - هک اکانت تلگرام

سلام 6 ماهه ک عقد کردم تازگی توی گوشی شوهرم توی تلگرام‌ یک اکانت مخفی دیدم که پر از چت های مستهجن با دختر ها بود نشونش ک دادم سریع از دستم گرفت و حذفش کرد بعد میگه مال نیست و ثابتش میکنم میخوام‌طلاق بگیرم و شرط برگشتم ثابت کردن از طریق شکایت هست
آیا امکان دارد اکانتی توی تلگرام روی گوشی خودت نصب شده باشه و مخفیش کرده باشی‌ بعد بگی مال من نیست حکم کردن؟ هک‌ کردن مال زمانی هست که‌ خودت یک اکانت داری و کسی واردش میشه ولی شوهرم میگه اکانت اصلا مال من نیست تمام پیام هاشم تازه بود لطفا کمکم‌ کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید.
به نظر بنده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بار اثبات ادعا به عهده شماست و از آنجایی که اکانت تلگرام بوده و سرورها داخل ایران نیست با حذف اکانت عملا پلیس فتا به چیزی دسترسی نخواهد داشت .

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم باید اسکرین شات می‌گرفتید

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

خیر.اکانت متعلق به صاحب سیمکارت است