مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن ارث

با سلام و تشکر از مشاوران محترم بنده یه مشکل ارثی داشتم که در زمان کودکی مرا به عمه ام دادند و شناسنامه ام به نام شوهر عمه ام صادر شده حالا ایا من میتونم از پدر و مادر واقعی خودم ارث ببرم لطفا مرا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. بله و چنانچه منکر رابطه شما با پدر و مادرتان باشند از طریق آزمایش دی ان ای و شهادت شهود این امر را اثبات نمایید

یک وکیل

سلام" در قدم اول بهتر است با شهادت شهود واجد شرایط بعلاوه آزمایش DNA ، نسب خود را در دادگاه خانواده صلاحیتدار اثبات و سپس نسبت به اصلاح سند سجلی خود ( شناسنامه و کارت ملی ) از طریق دادگاه صالح اقدام نمائید تا هویت خود را بازیافته و اصلاح نمائید .

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام بله میتوانید.ا ول اثبات نسب و بعد از صدور رای نسبت به ابطال شناسنامه وصدور شناسنامه جدید

علیرضا اکبری

علیرضا اکبری :

می بایست علیه والدین قانونی خود اقامه دعوی اثبات نسب نمائید و با تقاضای استماع شهادت شهود و ارجاع امر به پزشکی قانونی و تقاضای آزمایش dna نسب خود را به اثبات برسانید. بدیهی است با حصول نتیجه قانونی از آثار آن نیز که ارث بردن است بهره مند خواهید شد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توانید البته بنا به شرایطی خاص که باید نسبت به آن بررسی بیشتری صورت پذیرد
با این حال شما می توانید جهت مشاوره بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید
بین ساعات 18 الی 20
لطفا قبل از تماس پیامک ارسال دارید

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
شما میبایست دعوی اثبات نسب به طرفیت پدر و مادر واقعی خود طرح نمایید تا پس از ازمایشات پزشکی قانونی از جمله دی ان ای نسبت به باقی مسایل مثل ابطال اسناد سجلی قبلی و صدور اسناد هویتی شما اقدام گردد