مشاوره حقوقی رایگان - جریمه تاخیر سند

باسلام
حدود 8ماه قبل آپارتمانی فروختم که در موعد مقرر تحویل خریدار شد و همزمان آپارتمان دیگری خریدم ولی بدلیل وجود وام روی سند و عدم امکان انتقال به خانه ای که خریده بودم (بدلیل تاخیر فروشنده در انتقال سند بنام ما) در تاریخ مقرر در قولنامه امکان سند زدن وجود نداشت که دوباره به بنگاه مراجعه کرده و تاریخ را 2ماه عقب انداختم ولی بازهم سند آماده نشد و حدود 4ماه از تاریخی که دوباره معلوم شده بود انتقال سند به تعویق افتاد. در قولنامه جریمه هرروز دیرکرد 100هزار تومان مشخص شده ولی خریدار درخواستی در این مدت از ما نداشته و گواهی عدم حضور نگرفته ولی الان پیگیر اخذ جریمه دیرکرد هست و با وجود آماده شدن سند از حدود یکماه قبل حاضر به سند زدن و پرداخت الباقی ثمن معامله نیست و اظهارنامه فرستاده که ماهم در جواب اظهارنامه ای تنظیم کردیم که در محضر بیاید و سند بزند. آیا ایشان میتواند خسارت دریافت کند؟ آیا این یکماهی که سند آماده بوده و ایشان مراجعه نکردند ما میتونیم خسارت مطالبه کنیم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله .واگر شما در آن تاریخ به او اظهارنامه داده باشید این خود دلیل خوبی است