مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم وسایل منزل بین ورثه

سلام. پدر بنده حدود سه سال پیش به رحمت خدا رفته و مادرم در قید حیات هست. ضمن این که منزل را در دفترخانه حصر وراثت کرده و سهم هر کدام نیز تعیین شده است. آیا لوازم ضروری منزل شامل فرش و یخچال و غیره متعلق به ایشان است یا باید آن نیز بین خواهر و برادر تقسیم شود؟ ممنون از پاسخگویی شما.

پاسخ ها :

مسعود بني هاشميان اصفهاني

مسعود بني هاشميان اصفهاني:

سلام، اگر اموال متعلق به متوفی بوده میتوان بین وراث تقسیم کرد