مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم وسایل منزل بین ورثه

باسلام. پدر من فوت نموده اند. در تمام زندگی در خانه ای زندگی کرده ایم که مال و به نام مادرم است. اکنون که پدر فوت کرده اند لوازم خانه که در خانه مادرم است مال مادر می باشد یا تقسیم میشود؟ بین فرزندان اختلاف است. من و مادرم معتقدیم اموال خانه مال مادر است. با تشکر.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ظاهرا اموال موجود در خانه ، متعلق به مالک خانه ( پدر ) می باشد مگر خلاف آن اثبات بشود