مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اعسار قبل از اجراییه

با سلام
بنده بعد از قطعی شدن رد واخواهی بلافاصله دادخواست اعسار دادم ولی شعبه وقت نظارت دفتری واسه 5 ماه دیگه زده تو سایت الان بعد دو هفته شاکی درخواست اجراییه داده آیا اجراییه و جلب صادر خواهد شد یا اعسار باید رسیدگی شود ضمنا بعد واخواهی فرصتی جهت اعسار تو قانون ندیدم با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اجراییه صادرمیشود لکن اگر درمهلت یک ماهه ازتاریخ اجراییه دادخواست اعسار مطرح کنید تارسیدگی به دعوای اعسار ورای قطعی اعسار برگ جلب صادرنمیشود