مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

سلام من لیست جهیزیه ندارم من خودم یخچال و لباسشویی و ظرفشویی خودم خریدم فاکتور هم دارم اسم خودم هست اینها به دختر میرسه توی مهریه فقط 700تا سکه هست
سلام دادگاه ارومیه منو محکوم کرد گفت مال دختره اون مدرک نداره من مدرک دارم فاکتور دارم چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

این ها برای زوج می باشد فاکتور بگذارید در پرونده .نیاز به استشهادیه است