مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پروانه چاه آب

با سلام و احترام بنده پروانه چاهی دارم در روستایی از آذربایجان شرقی حالا میخواهم زمینم را که پروانه دارد به کسی بفروشم و دلیل خریدش هم پروانه چاه میباشد با توجه به اینکه چاه در زمین بنده خشکیده و بلا استفاده میباشد بعد از خرید زمین من بهمراه پروانه میتواند پروانه را در روستایی دیگر در زمین قبلی خودش استفاده کند یعنی چاه را در روستای دیگری از همان شهرستان حفر کند

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

سلام خیر هر منطقه شرایط حفر چاه ندارد

بهنام طلوع

بهنام طلوع :

استان :

سلام بنظر بنده پروانه حفر چاه برای همان زمین بود که اخذشده بود وبرای زمین دیگر بایستی مجددا پروانه اخذ بشه