مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بابت مهریه

سلام مدتی که خانوم بنده درخواست مهریه داده و خودرو پراید بنده که اژانس تلفنی و اسنپ کار میکنم توقیف فیزیکی کرده و بنده تنها با این راه مخارج تامین میکنم یک بارم ثبت اسناد اعتراض کردم قبول نکردن و برای اعتراض مجدد نرفتم وقتش گذشت الان چه راهکاری دارم برای رفع توقیف چطور و از کجا اقدام کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
خودرویی که در آژانس فعالیت نماید مشمول مستثنیات دین خواهد شد و امرار معاش از طریق اسنپ اصولا از ناحیه اداره ثبت قابل پذیرش نمی باشد