مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت در اینستاگرام

با سلام، چند وقتیه من از طرف یه پیج پیام تهدید و تهمت و فحاشی میگیرم.. تقریبا دو هفته اس، منو خانوادمو تهدید میکنه چندبار هم آیدی پیجشو عوض کرده، از پیام هاش اسکرین ریکورد و اسکرین شات گرفتم، میخوام بدونم اگر من شکایت کنم میتونن این شخصو پیداش کنن؟ بعد از این که تو اینستا بهم پیام داد چندتا هم تماس از شماره های ناشناس داشتم، نمیدونم این تماس ها از طرف اونه یا نه ولی ممنون میشم منو راهنمایی کنید. هزینه‌ی شکایت و بررسی پرونده‌ی من چقد میشه تقریبا؟

پاسخ ها :

پیگیری مزاحمت در اینستاگرام مزاحمت در اینستاگرام مزاحمت اینستاگرام