مشاوره حقوقی رایگان - ردیابی پیچ دیلیت شده

سلاسلام حدود یک ماه پیش یه نفرباپیج فیک مزاحمت ایجادکرد وبعدبلاکم کرد واکانتشو پاک کرد من تازه متوجه شدم که اون شخص کی بوده ایامیتونم به پلیس فتا شکایت کنم ازش؟

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام بله میتوانید بابت مزاحمت شکایت واز طریق پلیس فتا پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مطمئن هستید می توانید شکایت کنید.
ولی توجه داشته باشید که اگر انکار کند با توجه به اینکه اکانت حذف شده امکان بررسی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اثبات ادعا بهرعهده شماست لکن به هر حال میتوانید شکایت را مطرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اثبات ادعا بهرعهده شماست لکن به هر حال میتوانید شکایت را مطرح کنید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اگر بتوانید مالکیت پیج را به آن فرد اثبات کنید بله میتوانید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مطمئن هستید می توانید شکایت کنید. ولی توجه داشته باشید که اگر انکار کند با توجه به اینکه اکانت حذف شده امکان بررسی وجود ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مطمئن هستید می توانید شکایت کنید. ولی توجه داشته باشید که اگر انکار کند با توجه به اینکه اکانت حذف شده امکان بررسی وجود ندارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است به این موضوع فکر نکنید .
امکان پیدا کردن آیدی اکانت دیلیت شده اینستا وجود ندارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر امکان بازیابی اکانت دیلیت شده وجود ندارد.باید مستند داشته باشید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اثبات ادعا بهرعهده شماست لکن به هر حال میتوانید شکایت را مطرح کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با پاک کردن اکانت امکان شناسایی مجرم نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود....
1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.