مشاوره حقوقی رایگان - با شریکم به مشکل خورده ام

سلام من و داداشم تراکتور خریدیم 4سال با هم شریک بودیم بعد 4سال امسال میخواستیم از هم جدا بشیم تمام ادوات تراکتور را نسبت به سهم جدا نموده ایم و قرار شد که پول منو دو ماهه بدهد حال که وقت پول دادن شده میگوید تو شریک من نبودی راننده من بودی خواهشم راهنمایم کنید

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

تراکتور به نام چه کسی است .آیا در مبایعنامه اسم شما قید شده .اگر دلیل یا مدارکی دارید می توانید شکایت کنید حتی اگر شاهد دارید یا استشهادیه جمع کنید .

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

طبق استشهادیه محلی شراکت نامه ایی تنظیم کنید و بر اساس اون مطالبه سهم الشراکه نمایید