مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودروی شراکتی توسط شریک

سلام. بنده یک اتوبوس شراکتی بایکی دارم اما مطلع شدم شریکم آن را فروخته مساوی سهم داریم و من راضی به فروش نبوده ام و خریدار سهمش حال چه کنم؟ ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر شرکا است
منعی برایش وجود نداشته، البته باید دید قراردادی فی مابین شما وجود دارد یا خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بدون رضایت شما فروخته باشد تصرف در مال مشاع بدون اذن دیگر شرکا باطل است میتوانید بطلان ان را بخواهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سهم مشاع قابل فروش هست مانعی ندارد ولی به تصرف نباید داده شود مگر با اجازه شما

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شریک شما می تواند سهم خود را بفروشد.
اگر سهم شما را فروخته باشد می توانید با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید و یا دادخواست ابطال معامله بدهید.
در صورت فروش سهم خود خریدار با شما شریک می شود .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
میتوانید بطلان ان را بخواهید اگر بدون رضایت شما فروخته باشد تصرف در مال مشاع بدون اذن دیگر شرکا باطل است .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر فقط سهم خود را فروخته قانونا ایرادی ندارد و باید با خریدار در خصوص نحوه تصرف توافق کنید ولی اگر سهم شما را فروخته، فروش مال غیر مطرح کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به عنوان خیانت در امانت می توانید شکایت نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر شرکا است

محسن  مرادي

جناب آقای محسن مرادي :

سلام اگر شریک شما سهم خودش را فروخته باشد اقدامش قانونی است و نیازی به رضایت شما در فروش سهمش نداشته.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر بدون اجازه شما انرا انتقال نموده است انتقال مال غیر این صورت گرفته و قابل شکایت است

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
اگر تنها سهم خودش را فروخته باشد، مشکلی وجود ندارد.
اما اگر سهم شما را نیز فروخته باشد، هم از طریق حقوقی و هم کیفری قابل پیگیری است.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

ایشون هر زمان و شما هم همچنین میتونید سه دونگ رو بفروشید و منع قانونی نداره

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

فروش مال مشاع فاقد ایراد است ولی تصرف نیاز به اذن شریک دارد در صورت عدم توافق می توانید سهم خود را بفروش برسانید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با سلام
در صورتی که شرطی در این رابطه وجود نداشته اقدام ایشان قانونی بوده است