مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مبایعه نامه ملک

سلام. اگر خانمی در مقابل بذل مهریه، از طرف همسر ملکی به او واگذار شود و همسر متعهد شود در اولین فرصت به نام او سند بزند ولی همسر بعد از گرفتن امضا از خانم سند را به نام خودش بزند، این مبایعه نامه صحیح هست یا باطل؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست ابطال مبایعه نامه و الزام به تنظیم سند رسمی را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید.