مشاوره حقوقی رایگان - مصادره زمین توسط شهرداری

سلام. آیا شهرداری می‌تواند نقشه توسعه شهری رو تغییر بدهد و زمین های سند دار رو جزء خیابان و میدان بیندازد؟
الان ما یک قطعه 400 متری سند دار بیرون شهر داریم که جدیدا شهرداری نقشه شهری اون منطقه رو عوض کرده و زمین ما در میدون افتاده و کلا از بین رفته است. اصلا همچین کاری قانونی است؟ اگر نه، باید چی کار کرد تا زمین زنده بشود؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
اگر طرح مصوب داشته باشد میتواند ولی باید به شما قیمت روز ملک یا معوض بده