مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری فضای سبز به مسکونی

سلام. زمینی به متراژ 387 متر در سال 1364 به صورت قولنامه ای که سند مادر دارد را خریداری کرده ام. کاربری زمین مسکونی بوده طبق نقشه های که از شهرداری گرفتم (نقشه های طرح هادی) اما در سال 92 طرح جامع تفضیلی از راه و شهرسازی به شهرداری ابلاغ شده و زمین بنده از از کاربری مسکونی به کاربری فضای سبز تغییر کاربری پیدا کرده است. با پیگیری های فراوان به راه و شهرسازی استان و تکمیل پرونده برای تغییر کاربری از فضای سبز به مسکونی در کمیسیون ماده 5 اما نتونستم به جایی برسم. با گذشت بیش از 5 سال از این طرح ( شهرداری طرح رو اجرا نکرده) نه پول دارد که زمین رو بخرد و نه زمینی دارد که با زمین من جایگزین کند تا بتواند طرح رو اجرا کند مطابق ( ماده واحده اصلاحی (مصوب 22/1/80) قانون تعیین وضعیت املاک واقع در طرح های دولتی و شهرداری ها)..
با مراجعه به دادگاه اثبات بیع و الزام به تنظیم سند هم گرفتم تا از طریق ماده واحده پروانه ساخت بگیرم. تنها راهی که میتوانستم زمین رو از این حالت بیرون بیاورم. الان پروانه ساخت گرفتم اما در پروانه ساخت نوع کاربری زمین باز هم فضای سبز قید شده است.
آیا امکان آن هست کاربری زمین بنده در پروانه ساخت صادره شده کاربری قبلی زمین مسکونی قید بشود؟
امکان خارج شدن از فضای سبز چطوری امکان پذیر هست؟ (هر کاری کردم نشد)

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام با توجه به حکم صادره از دادگاه شهرداری مکلف به صدور پروانه مطابق رای دادگاه میباشد اگر در رای کاربری مسکونی امده است شهرداری باید در پروانه ذکرکند

محسن سلیمانی زاوشت

محسن سلیمانی زاوشت :

استان :

سلام کار بری محل مربوطه را کمسیون شهرسازی تصویب نموده باز باز برای تعییر کار بری را تصویب نماید با این شراط نیز احداث کنید معمولا شهرداری تعهد خواهند گرفت تا بعدا ادعای نداشته باشید