مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری فضای سبز به مسکونی

سلام. پدرم یه قطعه زمین در روستا داره که در طرح هادی روستا کاربری فضای سبز خورده برای تغییر کاربری مسکونی باید چکار کنم ؟
(قبل از کاربری فضای سبز، کاربری کشاورزی بوده و زمین اطراف کاربری مسکونی داره)

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید به بنیاد مسکن محل مراجعه کنید.
ضمنا پول زمین را باید به نرخ کارشناسی بدهند، تا نداده اند شما کماکان کشاورزی کنید وبه هیچ و جه ناراصی نشدید زمین را رها نکنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به اداره‌ جهاد درخواست تغییر کاربری بدهید تا در کمیسیون بررسی گردد و