مشاوره حقوقی رایگان - استفاده شخصی از پشت بام ساختمان

با سلام و خسته نباشید.
یکی از همسایگان از آب شرب پشت بام برای انجام کارهای خود و شست و شو استفاده میکند و این امر تکرار شده و ایشان به تذکر ها توجه نکردند. یک استشهاد توسط اعضا ساختمان دارم. چگونه میتونم شکایت بکنم؟ باید به کلانتری مراجعه کنم یا دادگستری؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ایتدا توافق نمایید و در ادامه می توانید از طریق دفاترقضایی دادخواست خود را ثبت نمایید.