مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ودیعه مستاجر

سلام.
ما برای شرکتمون یک ملک اداری به صورت رسمی اجاره کردیم.
( ودیعه پنجاه میلیون تومان اجاره ماهی شش میلیون تومان)
موقع تخلیه ملک صاحب ملک ودیعه نداد و گفت ملک رو که کامل تخلیه کردید، میدهم.
ملک کامل تخلیه شد و کلید ها رو تحویل دادیم و عوراض و قبوض و هر چی بود و نبود را پرداخت کردیم.
ودیعه رو ندادند و گفتند باید هم مفاصا حساب بیمه و ... بیاورید و هم بیاید دفترخونه یک تعهدنامه بدهید که اگر بیمه یا مالیاتی رو این ملک آمد مسئولیت آن با خودتون هست.
( با این که میدونستند شرکت ما ما به خاطر شرایط کشور و تعطیلی های طول سال تعطیل بوده و در کل سال مجموعا 30 روز هم در واحد حضور نداشتیم .)
همچنین باید اول تغییر آدرس بدهید و آدرستون از رو ملک ما بردارید و آگهی تغییرات رو بیاورید.
دست ما هم به جایی بند نبود و وسایلامون رو یک انبار بردیم و اقدام کردیم ولی به خاطر تعطیلات و اعیاد این چند هفته الان بیش از یک ماه شده ما نتوانستیم مدارک رو تکمیل کنیم.
همچنین یک چک هشتاد تومنی تضمین هم دست آن ها داریم که اون هم پس نمیدهند.

آیا از نظر قانونی ایشون میتوانسته ودیعه ما رو پرداخت نکند و منوط کنه به مفاصا حساب بیمه و ...؟
همچنین چک تضمین رو هم میتوانست نگه دارد؟
داخل اجاره نامه هیچ توافقی نداشتیم و فقط یک جای اجاره نامه نوشته وظیفه پرداخت یک سری مسائل با صاحب ملک هست و یک سری با مستاجر هست.
ولی منوط به چیزی نشده و صرفا در حد یک یادآوری نوشته شده است.

ایشون اجازه نداد ما مالیات بر اجاره رو از اجاره کم کنیم و به مالیات پرداخت کنیم. تکلیف این قضیه چی هست؟ اگر مالیات بر اجاره رو پرداخت نکند مشکلی برای ما پیش نمی آید؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

چون تامین اجتماعی در صورت داشتن بدهی شرکت بدوا اقدام به توقیف ملک ویتماید به خاطر همین مالک بر این مسیله اصرار دارد
ولی شما میدوانید ابتدا برای پرداخت رهن اظهارنامه برای مالک بفرستید و در صورت عدم پرداخت دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید