مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل ملک توسط مستاجر

با سلام و درود
بنده خانه ای در خرمشهر دست مستاجر دادم که بیشتر از ده ماه کرایه نداده و کولر و وسایل خانه را خراب کرده است و زیر بار هزینه های تعمیر نمیرود
قرار بود زودتر از قرار داد خانه را تخیله کند این و آن ماه کرد و دیرتر از موعد قرارداد تخلیه کرد
برای تسویه حساب رفتیم بنگاه سه روز ما را بازی داد و کلید تحویل نداد
مجبور شدیم شکایت کنیم و به شهریار برگردیم
حال ایشان در شهریار بابت پرداخت نکردن پول پیش خانه از ما شکایت کرده
عدم صلاحیت دادگاه زدیم وای شورای حل اختلاف شهریار میگویند عدم صلاحیت قابل قبول نیست
چطور میشود که ایشان در محل غیر از خانه اجاره ای شکایت کرده؟؟؟
لطفا راهنمایی بفرمایید که چگونه پرونده به خرمشهر بازگشت بخورد و این ماجرا راه حلش چیست؟؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق قانون مالک می‌بایست مبلغ قرض الحسنه را به مستاجر یا به حساب دادگاه واریز نماید تا بتواند خسارات خود را دریافت کند
اما با توجه به اینکه مستاجر کرایه‌های عقب افتاده دارد موجر می‌تواند بابت کرایه‌های عقب افتاده و خسارات وارد شده به ملک دادخواست بدهد
صلاحیت مرجع محترم قضایی بر عهده طرفین نمی‌باشد خود مرجع قضایی تصمیم می‌گیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اعتراض کنید و در آن بنویسید که اختلاف بر سر ملک غیر منقول است که در خرمشهر بوده و مرجع تهران صالح نیست.
اما این کافی نیست شما باید دادخواست ضرروزیان موضوع ماده 4 بدهید به دادگاه خرمشهر یا دادخواست متقابل

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با توجه به توضیحات شما ، مرجع قضایی محل مال غیرمنقول صالح به رسیدگی است
اعتراض به صلاحیت را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد اجاره طرح دعوی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق ماده 12 قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب سال 1379 شورای حل اختلاف شهر خرمشهر صالح به رسیدگی است و شورای حل اختلاف شهر شهریار صالح به رسیدگی نمی‌باشد. در قالب لایحه‌ای این امر را متذکر شوید.
در صورت عدم توجه به این امر و صدور رأی، شما در مرحله تجدیدنظر می‌توانید به استناد ماده 348 قانون مزبور نسبت به اعتراض و نقص رأی اقدام کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

طبق قانون دادگاه محل مال غیر منقول صالح به رسیدگی است

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
دادگاه محل وقوع مال غیر منقول یعنی شهرستان خرمشهر صالح به رسیدگی است و می توانید نسبت به صلاحیت مرجع رسیدگی اعتراض نمایید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست مطالبه طلب در محل اقامت شما درست است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صلاحیت مرجع محترم قضایی بر عهده طرفین نمی‌باشد خود مرجع قضایی تصمیم می‌گیرد