مشاوره حقوقی رایگان - ارسال پیامک و تماس تلفنی

پیامک های ارسالی چه ایرانسل و چه همراه اول تا چه زمانی قابل بازیابی هستن با دستور قاضی مثلا پیامک های سه سال پیش را میتونن بیرون بکشن ....و همچنین پرینت مکالمات تلفنی تا چه مدتی قابل روئیت هستن به دستور قاضی چه ایرانسل و چه همراه اول

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" پاسخی به سؤال شما در خصوص تعیین مدت بازیابی پیامک های ارسالی در قانون پیش بینی نشده کما اینکه در مقررات مربوطه منعی هم از لحاظ مدت بازیابی پیامک های ارسالی مثلا به مدت سه سال پیش بینی نشده است . این موضوع بحث فنی است که امکان یا عدم امکانش در اختیار شرکت مخابرات و اپراتورهای تلفن همراه است .

یک وکیل

با سلام با توجه به اینکه این موضوعات حالت امنیتی دارد زمان قطعی برایشان در نظر گرفته نشده است.

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.در خصوص مسایل امنیتی استعلام گرفته میشود و در غیر اینصورت امکان ندارد.و با قاضی دادگاه است که اگر صلاح بداند استعلام بگیرد در غیر اینصورت امکان ندارد.فقط بستگی به عنوان جرم و شکایت دارد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

تا 6 ماه و فقط به دستور مقام قضایی و بعد از تایید واحد حفای دادگستری

یک وکیل

علی الاصول تا 6 ماه امکان بازیابی وجود دارد