مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه

با سلام پدر بزرگ من مقداری زمین را از طریق اقرارنامه به من واگذار کرده که بعد از وفاتش به من برسه اما با این که این کار محضری انجام شده هیچ برگه ای به من داده نشد و حالا که اون خدا بیامرز فوت شده افراد غیر دارن از زمین من استفاده میکنن از وراثش مثل عموهام که می پرسم میگن برو دفترخونه کپی اقرارنامه رو بگیر به عنوان سند اما وقتی مراجعه میکنم کارم رو انجام نمیدن لطفا راهنماییم کنید با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر سند ومدرک وشهودی دال بر مالکیت خود دارید ابتدا باید مالکیت شما از طریق مراجع ذیصلاح احراز واثبات گردد وبا اقامه دعوی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وبا اقامه دعوی ودرخواست شما از از دادگاه از طریق دفترخانه تنظیم کننده سند تصویر سند اخذ خواهد شد