مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اثبات دوشیزگی

سلام وقت بخیر. ببخشید برای اثبات دوشیزگی خانم باید چه اقداماتی انجام بشه برادرم به خانومش شک داره. دو سال پیش بعد عقدشون اولین بار خانم باکره نبوده. آیا الان بعد دوسال که هیچ رابطه ای بینشون نبوده میشه چیزی اثبات کرد؟ اگه بله. اول باید چه کاری انجام داد؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام برای این گواهی می بایست همان ابتدای تاریخ عقد اقدام میگردید ولی بعد از مدت طولانی و اینکه زن و شوهر می باشند اصل بر این هست که زن و شوهرداخل در رابطه می باشند مگر خلافش اثبات شود مثلا ایشان بتازگی بافردی رابطه نامشروع داشته و دوسه روزی هست متوجه این شده اید که باید ازمایش توسط پزشکی قانونی انجام گیرد