مشاوره حقوقی رایگان - تهمت ناموسی به چندین خانواده در واتساپ

با سلام.
شخصی در واتساپ گروهی تشکیل داده از اهالی یک شهر کم جمعیت و در این گروه اقدام به تهمت ناموسی به چندین خانواده از این شهر کرده است.
پیگیری که انجام شد خط و شماره تلفن بنام پیرزنی بیسواد هست.
بنظر شما این موضوع چگونه قابل پیگیری هست و آیا بنظرتون این شخص رو میشه شناسایی کرد ؟

پاسخ ها :

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

سلام به هر حال این در صلاحیت دادسرا و پلیس فتا میباشد و به دلیل تشکیل گروه مطابق قانون جرایم رایانه ای و تجاوز به حریم اشخاص و نشر اکاذیب قابل پیگرد میباشد .