مشاوره حقوقی رایگان - تخلف وکیل

سلام خسته نباشید.
وکیلی که قبلاً وکیل طرف مقابل من بوده و در وسط پرونده استعفاده داده با اخذ ده میلیون تومان از من علیه شرکت مقابل که من حکم گرفته بودم دادخواست داد و در روزر سیدگی قرار رد صادر گردید. و پرونده را به تجدید نظر خواهی فرستاد. بعد از یکسال معلوم شد که پرونده مفقود شده اصلا به تجدیدنظر نرفته با پیگیرهای من بدل درست کردن و تجدید نظر هم رد کرده . قاضی بعداکه ازتون شعبه رفته نمودید گفت وکیل سرت کلاه گذاشته .
برو پیگیری کن حق وحقوقت را بگیر.
چکار باید بکنم. خدا خیرتان دهد

پاسخ ها :

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

سلام . پیگیری نمایید وکیل کانون وکلای دادگستری بوده یا کانون مشاوران قوه قضاییه و سریعا بر علیه ایشان در کانون مربوطه اعلام دعوی نمایید و مستندات خود را ارائه کنید بدون شک برخورد متناسب با تخلف صورت خواهد گرفت