مشاوره حقوقی رایگان - وکیل پرونده

با سلام و احترام

سال گذشته دوتا خانواده ازمون برای یه ملک شکایت کرده بودن -- یکی از این خانواده ها خودش فروشنده ملک بود -- و همین خانواده فروشنده -- یه وکیل داشتن --- رای دادگاه این بود که فروشنده در این معامله باید خودش در جایگاه پاسخگویی باشه نه شکایت به همین دلیل به پرونده اشکال فنی گرفته شد و به ضررشون مختومه شد

امسان اون یکی خانواده مجدد شکایت کردن و این سری از خریدار و فروشنده بود - و وکیلی که سال گذشته -- وکالت خانواده فروشنده رو بعهده داشتن -- امسال وکیل این یکی خانواده شده و علیه فروشنده اعلام شکایت کردن

سوالی که دارم این هست که آیا این کار اقای وکیل درست هست .. میتونه چنین کاری بکنه ؟ سال گذشته وکیل فروشنده بوده و الان بازم که شکایت کردن وکیل دیگری شده و علیه خود همون فروشنده اعلام جرم کرده -- در این مورد قانون ماده ای قرار داده که من بهش استناد کنم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله قانونی است و اقامه دادخواست دوم توسط وکیل صحیح است

دادخواست اول به علت ایراد شکلی و اقامه دادخواست اشتباه توسط وکیل
رد شده است و قرار صادر شده است
و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر نتیجه پرونده ها در هم موثر باشد ان وکیل نمیتواند در عین خال وکیل هر دو طرف باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است آری

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر از طریق دادسرای انتظامی کانون وکلا قابل پیگیری است

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

اگر نتیجه پرونده ها در هم موثر باشد ان وکیل نمیتواند در عین خال وکیل هر دو طرف باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به موضوع مهمی اشاره کردید. وکیل نمی‌تواند در خصوص دعاوی مطرح شده در محاکم، بعد از عزل یا استعفا، وکیل طرف مقابل دعوا بشود. و این یک تخلف انتظامی است که به منصه ظهور رسیده است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسی و اطلاعات بیشتری دارد

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
تخلف انتظامی هست و میتونید ایراد بگیرید و به کانون وکلا یا مرکز وکلا اعلام تخلف نمایید