مشاوره حقوقی رایگان - آدرس اشتباه برای خوانده در دادخواست

در صورتی که آدرس اشتباهی برای خوانده در دادخواست ثبت شود آیا مشکلی پیش می آید. مثلا من تا دو سال پیش در شرکتی فعالیت داشتم که در جای قبلی مستقر نیستند و آدرس جدید هم در روزنامه رسمی ثبت نکردند. آیا ذکر آدرس پیشین که درقرارداد آمده اخلالی در روال کار ایجاد میکند؟

پاسخ ها :

محمد حسین حاجی آبادی

جناب آقای محمد حسین حاجی آبادی :

سلام
شما آدرس قبلی را بزنید اگر شناسایی نشد درخواست کنید از طریق نشر آگهی به وی ابلاغ گردد