مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین

با سلام اینجانب در سال 1360 زمبنی بصورت قول نامه ای از شخصی خریداری نمودم و در سال 74 اداره منابع طبیعی شهرستان نقشه ای را تهیه نموده و حالا اعلام می دارد بر اساس این نقشه قسمت عمده زمین شما جز منابع ملی می باشد ضمنا شواری وقت محل نیز زیر قولنامه را مهر نموده و شهردار ی جدید نیز به جهت عقب نشینی محرز بودن مالکیت اینجانب را تایید نمود لطفا بفرمایید تکلیف چیست

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بامدارکی که داریددادخواست علیه منابع طبیعی تقدیم دادگاه نمایید