مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام سند

سلام آیا ثبت می تواند سند را که قبلا صادر شده موقع انتقال و تغییر نام به بهانه عدم پاسخ استعلام از منابع طبیعی، مسکوت و بلاتکلیف بگذارد؟ آیا می توانم از ثبت شکایت کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
می تواتید از دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید.

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

سلام
اگر سند برابر قوانین و مقررات صادر شده در موقع انتقال نیازی به استعلام منابع طبیعی نیست شما متونید به سلسله مراتب مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
خیر بعد از مدت مشخصی که از عدم پاسخگویی بگذره اداره ثبت باید جواب استعلام را بده. جهت شکایت به رئیس اداره مذکور مراجعه فرمایید