مشاوره حقوقی رایگان - مشکل سند ملک

سلام وقت بخیر
یک واحد منزل آپارتمانی خریدم که وام هم داشت کارهای صلح رهنی وام رو انجام دادم و یک ماه بانک مهلت داد تا سند جدید رو براش ببرم، مشکل اینجاست که صاحب خونه اسمشو عوض کرده و سند به اسم قبلیش هست حالا اداره ثبت گفته باید به اسم جدیدش دوباره سند بگیرین بعد به اسم خودتون کارهاتون رو ادامه بدین و سند بگیرین.
من پول رو کامل پرداخت کردم پروسه سند گرفتن به نام اسم جدیدش چقدر طول میکشه اعتبار گواهی که بانک داده تا اون مدت اگر از بین بره چکار کنم؟

پاسخ ها :

حکیمه خاتون صادقی

حکیمه خاتون صادقی :

سلام
در این صورت میتوانید از دادگاه الزام ایشان به اخذ سند و انتقال آن را به انضمام خساراتی که به شما وارد شده مطالبه کنید.