مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت مطالبات تسویه حساب

با سلام
بنده در شرکت خصوصی بزرگی پنج ماه انباردار تخصصی بودم و به بهانه های واهی اخراج شدم نحوه اخراج و غیره مهم نیست فقط کارگاه در شهرستان بوده و من دسترسی به کارگاه و اداره کار ندارم شرکت حقوقم به اداره بیمه رد کرده ولی هیچ پرداختی به حسابم واریز نشده و اذیتم میکنند چکار کنم تا در کمترین زمان به همون مبلغی که خودشون میگن برسم من ساکن شهر دیگری هستم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با ورود به سامانه روابط کار شکایت خود را از کارفرما بعنوان حقوق ومزایا وسنوات وپاداش پایان خدمت ثبت نمایید