مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه ارش

با سلام.فردی در96/2/9در اثرتصادف دچار شکستگی استخوان ران شده وبعلت جوش نخوردن اعمال جراحی متعددی انجام داده 1-انجام عمل کشش اسکلتی وتعبیه وزنه2-عمل فیکس کردن وگذاشتن نیل داخل استخوان ران3-عمل بازکردن پیچهای نیل جهت جوش خوردن4-عمل خارج کردن نیل وگذاشتن پلاتین پیچ ومهره ای وپیوند استخوان از ناحیه لگن5-عمل استخراج پلاتین مذکور تا دو سال آینده.
الف:جه میزان ارش تعلق میگیرد؟
ب:پزشکی قانونی میزان ارش را بصورت کلی جمعا 8 درصددیه کامل محاسبه نموده است آیادرست است؟
ج:آیا میتوان به نظر پزشکی قانونی اعتراض نمودچگونه؟
باتشکر

پاسخ ها :

یزدانی          محمدرضا

جناب آقای یزدانی محمدرضا :

اکر به نظریه پزشکی قانونی اعتراضی دارید میتوانید در مهلت قانونی اعتراض نمایید

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

با پزشک متخصص مشورت کنید
اگر ایشون میزان جراحت ودیه رو بیشتر از 8 درصد اعلام کردن سریعا به نطریه پزشکی قانونی اعتراص کنید
چون مستند رای دادگاه نطریه پزشکی قانونی میباشد