مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسر به دلیل خیانت

سلام. بعد از 10 سال زندگی مشترک و دو فرزند پسر 8 و 9 ساله زن به دلیل ارتباط داشتن با شخص دیگری مهریه خود را به اجرا گذاشته است. بنده خانه ای داشتم که طی وکالتی بلاعزل به ایشون واگذار کردم و ایشون در صدد است اول خانه را بگیرید ولی با اقدامات من‌ نتوانست و مهریه خود را اجرا گذاشته است. بنده چه کاری باید انجام دهم؟ آیا از زن یا از آن فرد نامرد به دلیل خیانت میتوانم شکایت کنم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر دلایلی بر روابط نامشروع وجود دارد بله میتوانید از همسر وفرد مذکور شکایت نمایید

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. اگر مدارکی کافی داشته باشید تحت عنوان رایطه نامشروع بله.