مشاوره حقوقی رایگان - ریزش نمای ساختمان

سلام .
سال 96 یک واحد آپارتمان خریداری کردم که سال ساخت آن 94 است و الان که سال 1400 است نمای ساختمان که از سنگ نامرغوب است در حال ریزش است و احتمال این که سنگ ها به همسایه ها و وسیله نقلیه صدمه بزند بسیار زیاد است. ضمن این که در پاسیو که مشاع است کاشی کار شده که آن هم در حال ریزش است و تا به حال چندین کاشی سقوط کرده است.
آیا من میتوانم از پیمانکار ساختمان به دلیل کم کاری و عدم استفاده از وسایلی که سنگ را نگه میدارد، شکایت کنم یا خیر؟
آپارتمان 5 طبقه است.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر قصور وسهل انگاری ایجاد شده باشد میتوانید وبهتر است ابتدا با تامین دلیل واخذ نظریه کارشناس علت ریزش ومقصر مشخص سپس اقدام به طرح دعوی اصلی نمایید