مشاوره حقوقی رایگان - استناد به پیامک برای اثبات زنا

سلام. من مدتی بود به هسمرم مشکوک بودم. از طرز کار با گوشی و مخفی کاری های او فهمیدم با دیگران ارتباط دارد. یک روز که گوشی او در خانه مانده بود من رمز گوشی را زدم و باز کردم و تعدادی عکس لخت اون مرد و یک عکس دو نفره لخت با هم و یک عکس لخت خانومم را که در خونه اون مرد انداخته بودند در گوشی دیدم و کار ما به جدایی کشید و خانومم خودزنی کرد ولی او را نجات دادم. به پای من افتاد که او را ببخشم. به نظر شما با این عکس و چند تا پیامک میتوان زنا را اثبات کرد؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله اثبات رابطه نامشروع امکان پذیر است اما بهتر است توافقی جداشوید