مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زنم و اثبات پرینت ایرانسل و دبار با هم بودن در ماشین هربار3 یا4ساعت ایا باهم زنا کردن و الان خانمم

خانمم 43ساله است با مردی 65 ساله رابطه تلفنی و پیامکی داشته که پرینت ان را در دستم دارم الان 10روز مانده به چهارماه با من هم بستری و دخول انجام نداداه و هروقت از خانمم درخواست همخوابی کردم امتناع کرده رای قاضی با اثبات خیانت تلفنی پیامکی به گفته خودش دوبار سوار ماشینش شده 4ساعت بهم بودند صدرصد زنا انجام شده حکم قاضی چیست

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید اثبات شود وبار اثبات برعهده شما خواهد بود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

صرف با هم بودن دلیل زنا نیست باید اثبات نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورت اثبات رابطه نامشروع مجازات تعزيري دارد

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

سلام دوست عزیز، اثبات زنا و آن هم زنای محصنه یعنی زنای زن شوهر دار نیاز به دلایل قوی داشته و به سادگی صورت نمی پذیرد یعنی به صرف اینکه ایشان از رابطه ی زناشویی امتناع می کند و به صرف اینکه 4 ساعت فرد دیگری بوده اند ، به تنهایی موجب اثبات زنا نخواهد بود و نیاز به دلایلی قوی تر می باشد؛ همچنین صرف رابطه ی تلفنی و پیامکی نیز دال بر رابطه ی نامشروع نیست . موفق و موید باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در صورت اثبات رابطه نامشروع ، مجازات حبس خواهد داشت

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید با یک هزینه مختصر به یک وکیل وکالت طرحی در جهت مطالعه پرونده تا نتیجه احتمالی و ایرادات موجود در پرونده و نواقص آن را بررسی و به اطلاع شما برساند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورت اثبات رابطه نامشروع مجازات تعزيري دارد

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،در صورت اثبات رابطه نامشروع مجازات تعزیری دارد.
اثبات زنا شرایط خاص میخواهد.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

در صورت اثبات رابطه نامشروع مجازات تعزیری دارد. اثبات زنا شرایط خاص میخواهد.

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام اثبات زنا محصنه دارای شرایط خاص و سختی میباشد در مورد سوال شما احتمالا رابطه نامشروع مادون زنا اتفاق افتاده که مجازات ان شلاق است