مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کابینت ساز

با سلام. من شهریور سال 99 سفارش کابینت دادم و تا مرداد1400 فعلا تحویل نگرفتم و در طول این مدت خود کابینت ساز در واحد من کار نکرده و فقط افراد متنوعی را جهت کار فرستاده که هر کدام بعد مدتی رفتند و نفر جدید برای ادامه کار آمده است. من از بابت این که خود کابینت سازی که با ایشان قرارداد بستم در ساختمان کار نکردند و کار را به افراد ناشی سپردند، میتوانم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

شکایت از کابینت ساز عدم انجام تعهد توسط کابینت ساز کابینت ساز