مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کابینت ساز به دلیل عدم انجام تعهد

سلام وقت بخیر ،من ساکن شهر ساوه هستم و ساختن کابینت منزلم را به مجموعه ای در قم سپردم،موقع تحویل مهر ماه تعیین شد و تمام وجه کار موقع قرارداد تسویه شد.
الان که اسفند ماه است هنوز کار تحویل نشده است و یک مقداری انجام شده است. اما اکثرا مونده،من کجا باید شکایت کنم و نتیجه شکایت چی میشود؟آیا ادعای خسارت میشه کرد؟ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اتحادیه و یا تعزیرات شکایت خود را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا به اتحادیه مراجعه نماییدمی‌توانید از طریق مرجع قضایی نیز شکایت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهتر است از طریق اتحادیه موضوع را پیگیری کنید تا زودتر به نتیجه برسید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
همه چیز بسته به قرارداد في مابين است ولیکن در حالت کلی طرح دعوی در شورا یا دادگاه انجام خواهد شد امکان پیگیری از طریق اتحادیه مربوطه را نیز خواهید داشت.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدائاً برای مجموعه کابینت‌سازی اظهارنامه با موضوع الزام به ایفای تعهدات را با قید مهلت 48 ساعت ارسال نمائید.
در صورت عدم توفیق، دادخواست به خواسته الزام به ایفای تعهدات به استناد قرارداد منعقد شده فیمابین را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

دادخواست بدید الزام به ایفای تعهد