مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزندان کارمندان مناطق جنگی

سلام خدمت آقای حسین حاجی زاده قبلاً هم گفتم که پدرم 60ماه در منطقه جنگی مهران در زمان جنگ خدمت کرده 2ماه هم بسیجی داوطلب داره الان هم مدارک پدرم فرستادم بسیج تهران 14ماه بسیج موظفی براش زدن خودم10سال نیروی شرکتی 5سال نیروی شرکتی تعاونی گمرک مهران هستم آیا سرکار میتوانید به عنوان وکیل بنده کمک بکنید در تبدیل وضعیتم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما بنده پرونده ایی در این خصوص نداشتم می توانید با پشتیبانی تماس بگیرید و بهواهید از همکاران که پرونده مرتبط داشتند به شما معرفی نمایند .