مشاوره حقوقی رایگان - قوانین حقوقی هزینه ی پست آنلاین شاپ ها

سلام، میخواستم بدونم چرا با وجود اینکه حداکثر هزینه ی تمام شده برای آنلاین شاپ ها از سوی اداره ی پست 10هزار تومان است یعنی با احتساب بیمه و مالیات و حتی حجم و اندازه های متفاوت بسته ی پستی هنوز هم صاحبان فروش اینترنتی همیشه بیش از این نرخ مصوب رو از مشتریان خود دریافت میکنند؟! و چطوری میشه از دستشون شکایت کرد؟!

پاسخ ها :

هزینه پست آنلاین شاپ شکایت از آنلاین شاپ به دلیل دریافت هزینه پست بالا شکایت از آنلاین شاپ آنلاین شاپ هزینه پست