مشاوره حقوقی رایگان - بیمه تامین اجتماعی

سلام من نزدیک یک ساله همسرم فوت کرده 39سالمه و یک فرزند هجده ساله دارم، شغل و درآمدی هم ندارم پدرم در قید حیات و بازنشسته تامین اجتماعی هستند، آیا من میتوانم تحت حمایت بیمه پدرم حقوق دریافت کنم و اینکه آیا در این صورت از حقوق ایشون کم میشه

پاسخ ها :

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام وقت بخیر بله دوست عزیز میتونید بیمه و حقوق پدر دریافت کنید در صورت نیاز به مشاوره لطفا تماس بگیرید