مشاوره حقوقی رایگان - بیمه دختر ازدواج کرده توسط پدر

همسرم فوت شدن و بیمه تامین اجتماعی نبودن . من نیز بیمه نداشتم . همسرم 3 ماه حقوق از کار افتادگی به واسطه پدر ارتشیشون که فوت کردن گرفت . و من هم به واسطه پدر شوهر ارتشی ام که فوت کرده اند تحت پوشش بیمه از کار افتادگی همسرم شدم . الان مجردم . ایا میتوانم بیمه تامین اجتماعی پدرم که در قید حیات هستند بشوم . مثل قبل ازدواج که بیمه پدرم بودم . اصلا نمی دونم الان بیمه پدرشوهرم هستم یا نه . یا با فوت شوهرم این بیمه لغو شده . من فقط 2 ماه بیمه پدرشوهرم بودم ؟؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بیمه از کار گرفتگی شوهر را بگیرید دیگر نمیتوانید از حقوق پدر استفاده کنید