مشاوره حقوقی رایگان - نقطه زنی شاهد

با سلام.
در تاریخ آبان 1397 دو نفر با چاقو به قصد سرقت گوشی به بنده حمله ور شدند که موفق به سرقت گوشی نشدند و منتهی بنده رو با چاقو زخمی کردند. در تاریخ مرداد 1400 قاضی دستور نقطه زنی شهود بنده را دادند. آیا با گذشت 2 سال و 9 ماه نقطه زنی صورت میگیرد؟
ممنونم و با تشکر.

پاسخ ها :

نقطه زنی شاهد ضرب و جرح با چاقو نقطه زنی سارق گوشی ضرب و جرح