مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت سر و صدای بچه ها در حیاط مشاع

سلام . بنده ساکن واحد همکف در یک ساختمان پنج طبقه ( هر طبقه سه واحد ) هستم. حیاط روبروی واحد من مشاع است و بچه های تعدادی از اعضای ساختمان با بازی کردن در ساعات مختلف شبانه روز و ایجاد سر و صدا موجب اذیت و آزار من میشوند. با توجه به این که تذکرات لازم به مدیر ساختمان داده شده اما هیچ اقدامی از سوی او انجام نشده است. آیا بنده میتوانم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

می توانید در هنگام سر و صدا با کلانتری تماس بگیرید و مراتب صورتجلسه شود.