مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم اموال

پدرم قبل از فوتش به فرزندانش نصف اموالش را به یک پسر و دو دختر داده یعنی به طور مساوی. ولی نصف دیگر را به یک پسرش داده. با این وجود ما نامه انحصار وراثت را گرفتیم. ایا طبق انحصار وراثت و قانونی اموال تقسیم میشود یا طبق اون تقسیم نامه قدیم که از بقیه وراث از لحاظ بلوغ فکری هم کامل نشده بودند. و الان بعد از فوت پدر متوجه شدند که عدالت در تقسیم اموال صورت نگرفته و با وجود اعتراض سه نفر از چهار نفر و با وجود زنده بودن مادر ودر ضمن در تقسیم نامه قدیمی به مادر چیزی نمیرسد در حالی که طبق قانون و انجام انحصار وراثت به مادر یک هشتم میرسد. با این اوضاع کدام یک از این دوراه درست است و قانونی.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدر شما در زمان حیات تکلیف اموالش را مشخص کرده و تقسیم کرده است حتی اگر کل اموالش را به یکی از فرزندانش داده باشد این تقسیم قانونی است به شرطی که امضای پدر باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون ، ماترک تقسیم خواهد شد مگر تقسیم نامه ، بعد از فوت مورث ، توسط وراث تنظیم شده و توسط همه همه وراث امضا شده باشد و تمام موارد قانونی رعایت شده باشد و ..