مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به قتل توسط پدر

سلام. من دختر 19 ساله هستم و پدرم سال 87 بدون اجازه مادرم زن دیگری میگیرد و از اون الان دو تا بچه دارد. طی این سه سال اخیر اختلافات بسیار زیاد بود اعم از پرداخت نکردن خرجی خانه، شهریه مدرسه و دانشگاه خواهر بزرگ‌ترم ( اسناد و مدارک مدرسه که 2 سال شهریه مانده موجود است) و حق خروج از خونه و حق سر کار رفتن به هیچ عنوان نداشتیم.
من، خواهر و مادرم 5 ماه پیش از خانه بیرون زدیم و دادگاه خانواده درخواست طلاق و مهریه دادیم اما متاسفانه هیچ رسیدگی نیست و پدر بنده هیچ دادگاهی نمی آید.
با ایشان تماس تلفنی از واتساپ داشتم در تماس میگوید: هر جا تو را ببینم میکشمت و به دادگاه بگویید قبر برای شما بکند و میگوید میخواهی صدا ضبط کنی و میخواهی شکایت کنی، شکایت بکن و هر جا ببینمت میکشمت. ( این حرف ها رو صدا گرفتم و ضبط شده دارم )
و همچنین به خواهر بزرگم گفته سر تو را روی سینه ات میگذارم .
در خانواده پدری پدربزرگ سابقه قتل و کشتن داشته و برای آن ها کار ساده ای است.
امروز به او پیام دادم یارانه ما رو واریز کن و من رو از واتساپ بلاک کرد.
تو رو خدا راهنمایی کنید صدا ها رو کیفری شکایت کنم یا فتا؟
برای نفقه و یارانه چی کار کنم؟
طلاق مادرم و مهریه رو چی کار کنیم؟ 7 فروردین شکایت کردیم اما هیچ دادگاهی نمیرود و ثنا رو چک نمیکند.

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

صداها را در دادسرا مطرح کنید البته از طریق دفتر خدمات.خود بازپرس به فتا ارجاع میدهد
نفقه هم میتوانید شکایت کیفری یا حقوقی مطرح کنید
طلاق مادر هم نیاز به دلایل محکمه پسند و اثبات عسروحرج مادر یا شروط ضمن عقد دارد .بهتر است با وکیل مشورت نمایید